Welkom op de website van ouderverenigingcandea.nl

Om de gebruiksvriendelijkheid van de site te verbeteren, houdt Ouder Vereniging Candea met het statistiekprogramma Google Analytics algemene bezoekgegevens bij. Denk hierbij aan gegevens over de meest opgevraagde pagina's of ingegeven zoekwoorden. Met deze informatie optimaliseert Ouder Vereniging Candea de service aan leden en websitebezoekers. Het statistiekprogramma Google Analytics maakt gebruik van cookies. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt door Google opgeslagen, inclusief een deel van uw IP-adres. Google Analytics registreert de eerste set nummers van uw IP-adres om te weten uit welke regio een bezoeker komt. Vergelijk het met het netnummer van een telefoonnummer; het is bekend om welke regio het gaat, maar niet wie de exacte persoon is. Google kan de door haar opgeslagen informatie aan derden verschaffen als het hiertoe wettelijk wordt verplicht. Google combineert de geanonimiseerde IP-adressen niet met andere gegevens waarover het beschikt.

Chrome Firefox Internet Explorer Opera Safari

Wijzigingen

Ouder Vereniging Candea behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een update van het privacybeleid van Ouder Vereniging Candea.

Vragen

Nadere informatie

Vragen die betrekking hebben tot de webpagina dienen gericht te worden tot de uitgever.
Alle rechten voorbehouden.