OuderRaad CandeaNieuwsbrief Ouder Vereniging

Nieuwsbrief Ouder Vereniging

 

 

Gezocht voor de Oudervereniging Candea College:

Actieve leden

De Oudervereniging Candea College bestaat uit alle ouders/verzorgers van de leerlingen op het Candea College in Duiven. Als Oudervereniging dragen we graag bij aan kwalitatief goed onderwijs en komen wij op voor de belangen van de leerlingen. Daarbij benadrukken wij het belang van een goede samenwerking met de school. Als Ouderraad vertegenwoordigen wij de Oudervereniging en komen geregeld samen om actuele onderwerpen te bespreken en af te stemmen.

Voorzitter

Als lid van de Ouderraad komen we 6 tot 8 maal per schooljaar bij elkaar om lopende zaken en thema’s te bespreken en deze opvolging te geven. Acties worden veelal vanuit werkgroepen verder uitgewerkt en ingevuld.
Voor de Voorzitter van de Ouderraad is een belangrijke rol weggelegd om in gesprek met de ouders en waar nodig met de vertegenwoordigers van het Candea College de juiste kaders te bepalen om het welzijn van de leerlingen zo goed als mogelijk te vertegenwoordigen.

De ouders/verzorgers die hierin graag een rol willen vervullen zijn van harte welkom in onze Ouderraad.
Meld je aan en samen kunnen we meer doen en betekenen voor onze kinderen en het Candea College.
Bij interesse of verdere vragen kan een aanmelding gestuurd worden naar:
secretaris@ouderverenigingcandea.nl

Elke ouder/verzorger is van harte welkom op een vergadering om zo een betere indruk te krijgen van wat we doen en om extra informatie te vragen. Meld je aan via onderstaande button! Volgende vergadering: 2 november 2021 aanvang 19:30 uur (met aansluitend ALV-vergadering).

Voor ouders:
  • een prettige leeromgeving;
  • een doelmatige leeromgeving;
  • kwaliteit van onderwijs.

Door ouders:

  • een vraagbaak voor ouders;
  • een klankbord voor school;
  • een klankbord voor directie.

Stuur een mail naar onze secretaris om aan te melden.